اگر از دوستداران نوشیدنی های گرم هستید آب سیب کَره ای یک انتخاب بسیار خوشمزه و دلچسب است که می توانید خیلی راحت و سریع آن را آماده کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ فنجان :
>> آب سیب: ۳ پیمانه
>> کَره: ۲ قاشق غذا خوری
>> شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
>> زنجبیل: ۱ عدد ریز رنده شده
>> خامه: به مقدار لازم (برای تزئین)
>> عصاره وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
>> نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
برای تهیه این نوشیدنی جذاب ابتدا در قابلمه ای مناسب کره را با حرارت ملایم ذوب کنید سپس شکر قهوه ای و نمک را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید. در مرحله بعد آب سیب، عصارۀ وانیل و زنجبیل را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید و اجازه دهید تا آب سیب کَره ای خوب گرم شود. بعد از گرم شدن، از روی حرارت بردارید و درون فنجان های سرو بریزید و با خامه تزئین کنید.
نوش جان