سمسمیه کنجدی یکی از شیرینی های جذاب و خوشمزه عربی است که بسیار مقوی و سالم بوده و روش تهیه سریع و آسانی دارد و فقط با چند مواد اولیه به راحتی می توانید این شیرینی را آماده کنید و به همراه چای نوش جان کنید.
مواد لازم:
❉ کنجد: ۲ پیمانه
❉ عسل: ۳ قاشق غذاخوری
❉ ارده: ۲ قاشق غذاخوری
❉ شیره انگور یا خرما: ۲ قاشق غذاخوری
❉ مغز پسته و بادام: به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه:
برای تهیه این شیرینی لذیذ ابتدا کنجد را درون یک ماهیتابه بدون روغن و با حرارت خیلی کم چند دقیقه تفت دهید سپس بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعد کف و دیواره های ظرف مناسب را با ارده چرب کنید و مواد را به ضخامت یک و نیم سانت داخل آن پهن کنید و با گوشت کوب یا پشت قاشق کمی فشرده کنید و روی آن با قلموعسل بمالید و مغز پسته، گردو، بادام و یا هر مغزی که دوست دارید بریزید و کمی فشار دهید تا به سمسمیه بچسبند. در پایان به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید بعد به ابعاد دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بچینید.
نوش جان