پوره تند هویج یکی از پیش غذاها و میان وعده های خوشمزه و جذاب است که می توانید به راحتی و سریع آن را آماده کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
>> هویج: نیم کیلو
>> آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری
>> سرکه: ۲ قاشق چایخوری
>> زنجبیل تازه: ۱ قاشق چایخوری رنده شده
>> سُس مایونز کم چرب: ۱ قاشق غذاخوری
>> سویا سُس: نصف قاشق چایخوری
>> فلفل قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
>> روغن کنجد: نصف قاشق چایخوری
>> نمک: به مقدار کم
>> برگ اندیو یا برگ کاهوی تازه: به تعداد لازم (برای سرو)
طرز تهیه:
برای تهیه این پیش غذای لذیذ ابتدا هویج ها را خوب بشورید، سر و ته آن را دور بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط آبپز کنید. بعد از پخت به همراه بقیه مواد درون مخلوط کن یا غذاساز بخوبی له و پوره کنید تا کاملاً یکدست شوند. بعد از پوره شدن از غذاساز خارج کنید و روی برگ های اندیو یا کاهو یک تا دو قاشق از پوره را قرار دهید و سرو کنید.
نوش جان
::::: نکته:
> پوره هویج را می توانید درون ظرف دَر بسته تا یک روز در یخچال نگهداری کنید.
> چون سویا سُس شور است نمک را به تدریج اضافه کنید.