پیش غذا

پوره تند هویج

پوره تند هویج یکی از پیش غذاها و میان وعده های خوشمزه و جذاب است که می توانید به راحتی و سریع آن را آماده کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> هویج: نیم کیلو

>> آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری

>> سرکه: ۲ قاشق چایخوری

>> زنجبیل تازه: ۱ قاشق چایخوری رنده شده

>> سُس مایونز کم چرب: ۱ قاشق غذاخوری

>> سویا سُس: نصف قاشق چایخوری

>> فلفل قرمز تند: نصف قاشق چایخوری

>> روغن کنجد: نصف قاشق چایخوری

>> نمک: به مقدار کم

>> برگ اندیو یا برگ کاهوی تازه: به تعداد لازم (برای سرو)

 

طرز تهیه:

برای تهیه این پیش غذای لذیذ ابتدا هویج ها را خوب بشورید، سر و ته آن را دور بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط آبپز کنید. بعد از پخت به همراه بقیه مواد درون مخلوط کن یا غذاساز بخوبی له و پوره کنید تا کاملاً یکدست شوند. بعد از پوره شدن از غذاساز خارج کنید و روی برگ های اندیو یا کاهو یک تا دو قاشق از پوره را قرار دهید و سرو کنید.

نوش جان

 

::::: نکته:

> پوره هویج را می توانید درون ظرف دَر بسته تا یک روز در یخچال نگهداری کنید.

> چون سویا سُس شور است نمک را به تدریج اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *