اسفناج پلو ، یکی از غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که علاوه بر این که طرز تهیه بسیار ساده وآسان دارد، به دلیل داشتن اسفناج برای سلامتی هم مفید می باشد. در این مطلب با روش طبخ این غذای خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> اسفناج: ۱ پیمانه بخارپز شده و ریز خرد شده
>> شوید: ۱ قاشق غذاخوری
>> نعنا: ۱ قاشق غذاخوری
>> کره: ۲ قاشق غذاخوری
>> پیاز: ۱ عدد رنده شده
>> برنج: ۲ پیمانه(قبلاً بخیسانید)
>> سیر: ۳ حبه رنده شده
>> فلفل سیاه: به مقدار لازم
>> زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
>> زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا برنج را بپزید و کمی خشک آبکش کنید. در این فاصله پیاز را رنده کنید و درون ماهیتابه حاوی مقداری روغن به همراه زردچوبه کمی تفت دهید. بعد از این که پیاز سبک و نرم شد اسفناج و سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس نعنا، فلفل سیاه، شوید، کره و نمک را اضافه کنید و کمتر از یک دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
در مرحله آخر درون قابلمه مناسب ته دیگ دلخواه را قرار دهید و بعد یک لایه برنج و یک لایه اسفناج بریزید و با هم مخلوط کنید. همین کار را لایه لایه تا تمام شدن برنج و اسفناج ادامه دهید. دَرِ قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
بعد از دم کشیدن، پلو را در ظرف مناسب بکشید و روی آن زعفران دم کرده بریزید و به همراه کنسرو ماهی تُن و چاشنی های مورد نظر سرو کنید.
نوش جان
::::: نکته:
اسفناج پلو را می توانید با گوشت قلقلی، گوشت مرغ و یا گوشت گوسفندی هم تهیه کنید.