پیش غذا

نان سبزیجات

اگر به دنبال تهیه یک نان مغذی و سالم هستید نان سبزیجات بهترین گزینه است. این نان یکی از نان‌های بسیار خوشمزه و لذیذ با طعمی متفاوت و جذاب است که می توانید با سبزیجات مختلف و دلخواه خود درست کنید و از خواص آن برای سلامتی بهره ببرید.

 

موادلازم:

>> آرد: ۲ لیوان (۲ بارالک کنید)

>> تخم مرغ: ۱ عدد

>> شیر ولرم: یک دوم لیوان

>> شکر: ۱ قاشق چایخوری

>> نمک: ۱ قاشق چایخوری

>> روغن زیتون یا روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

>> پودر خمیرمایه: ۱ قاشق سوپخوری سرخالی

>> سبزی های معطر: خرد شده ۱ پیمانه (تره، پیازچه، ریحان، ترخون، شوید، جعفری و آویشن)

>> مغز گردو، کنجد و مغز تخمه آفتابگردان: به میران لازم(اختیاری)

 

طرز تهیه :

برای تهیه این نان ابتدا شیر را کمی گرم کنید به طوری که دست را نسوزاند. شکر و خمیرمایه را اضافه کنید بعد از حل شدن شکر، دَرِ ظرف را گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه فعال شود. در این فاصله تخم مرغ را درون کاسه هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد سپس به همراه روغن و نمک به شیر اضافه کنید پس از آن آرد را به تدریج تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید و بخوبی ورز دهید و به مدت ۱ ساعت با دَرِ بسته استراحت دهید.

بعد از این مدت سبزی های مورد نظر خود را با خمیر مخلوط کنید. خمیر را بزرگ چونه بگیرید و در روی میز کار آرد پاشی شده باز کنید. در پایان روی نان را با زرده تخم مرغ رومالی کنید و در سینی فر که کمی به روغن آغشته کردید قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.

 

:::::: نکته:

>> برای تهیه این نان هر یک از سبزی های معطر را که دوست نداشتید می توانید حذف کنید.

>> برای این که نان خشک و سفت نشود یک ظرف نسوز حاوی یک لیوان آب در فر قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *