پیش غذا

تخم مرغ سوخاری

شاید برای شما هم جالب باشد بدانید که تخم مرغ را چطور می توان سوخاری کرد! خوبه که بدانید تخم مرغ سوخاری یک میان وعده خوشمزه و خلاقانه است و یک انتخاب بی نظیر برای صبحانه، پیش غذا و دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی است که خیلی سریع و راحت می توانید آن را آماده کنید. در این مطلب با طرز تهیه تخم مرغ سوخاری همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

>> تخم مرغ: ۴ عدد آبپز شده

>> تخم مرغ: ۲ عدد خام

>> آرد سفید: ۴ قاشق غذاخوری

>> آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری

>> سُس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری

>> سُس خردل: ۱ قاشق چای خوری

>> فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

>> پودر آویشن: نصف قاشق چای خوری

>> نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذای متفاوت و جذاب ابتدا ۴ عدد تخم مرغ را آبپز کنید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت طولی نصف کنید و زرده های آن ها را خارج کرده و درون ظرف مناسبی با سُس خردل، سُس مایونز، آویشن، فلفل سیاه و نمک بخوبی مخلوط و پوره کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد ۲ عدد تخم مرغ را درون کاسه ای هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد سپس سفیده های دو نیم شده را اول به  آرد آغشته کنید بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانیده و در روغن داغ غوطه ور کرده، سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در پایان زرده های پوره شده را به کمک قیف پارچه ای یا قاشق کوچک درون گودی تخم مرغ های سرخ شده قرار دهید.

تخم مرغ سوخاری شما به همین راحتی آماده شد، در ظرف مناسب به همراه گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *