غذای ملل

شوگایاکی

اگر دوست دارید طعم یک غذای خاص و لذیذ را تجربه کنید پیشنهاد ما شوگایاکی است که یک غذای ژاپنی با گوشت چرب گوساله با سُس زنجبیل است که در سراسر جهان بسیار محبوب و پرطرفداره و شما هم می توانید به راحتی آن را آماده کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> گوشت چرب گوساله: ۱ کیلو

>> زنجبیل تازه: ۵۰ گرم رنده شده

>> سُس سویا: ۲ قاشق غذاخوری

>> پیاز: ۱ عدد خرد شده

>> روغن نباتی: ۱ قاشق غذاخوری

>> سیر: ۳ حبه ریز خرد شده

>> فلفل سفید: به مقدار لازم

>> سرکه سیب: ۲ قاشق غذاخوری

>> سُس سوشی: ۲ قاشق غذاخوری

>> نمک: به مقدار لازم

>> آرد: کمی

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا سُس آن را باید آماده کنید برای این منظور در یک کاسه مناسب سرکه سیب، سُس سویا، سُس سوشی، زنجبیل رنده شده، سیر ریز خرد شده و پیاز ریز خرد شده را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در این مرحله گوشت چرب گوساله را نازک برش بزنید و نیمی از سُس را با گوشت مخلوط کنید و۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود. بعد از این مدت گوشت مزه دار شده را نمک و فلفل بزنید و به کمی آرد آغشته کنید و در ماهیتابه حاوی ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی دو طرف آن را به مدت ۵ دقیقه برشته کنید سپس حرارت را کم کرده باقی مانده سُس زنجبیل را به ماهیتابه گوشت اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه با هم تفت بخورند و عطر سُس بلند شود. در پایان با کلم سفید، بروکلی و گوجه فرنگی سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *