سوپ و آش

سوپ ذرت و عدس

این سوپ یکی از سوپ های خوشمزه و مغذی بخصوص برای ایام ماه مبارک رمضان است که طرز تهیه بسیار ساده وآسانی دارد و بهترین گزینه برای سحری و افطار است.

 

مواد لازم :

>> آب مرغ: ۲ پیمانه

>> سیر: ۳ حبه، ریزخرد شده

>> عدس: سه چهارم پیمانه(از قبل بخیسانید)

>> پودر چیلی: ۲ قاشق سوپ خوری

>> ذرت: ۲ پیمانه

>> آب: ۱ پیمانه

>> پیاز: ۱عدد نگینی خرد شده

>> فلفل سبزدلمه ای: ۱عدد خرد شده

>> ادویه مخلوط: یک چهارم قاشق چای خوری

>> زیره: نصف قاشق چای خوری

>> سُس گوجه فرنگی: ۱ پیمانه

>> گوجه فرنگی: ۱ پیمانه رنده شده

>> جعفری تازه: کمی برای تزئین

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

برای تهیه این سوپ لذیذ درون یک قابلمه مناسب همه مواد به غیر از سُس گوجه فرنگی را در آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بپزند. بعد از پخت سُس گوجه فرنگی را اضافه کنید بعد از چند دقیقه سوپ شما آماده است. از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری تازه و خرد شده تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *