غذای ملل

مرغ با اسفناج و پنیرموزارلا

اگر دوست دارید یک غذای اروپایی خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را یک بار امتحان کنید تا عاشق عطر و طعم دلنشین آن شوید. مرغ با اسفناج و پنیر موزارلا طرز تهیه آسان و سریعی دارد و به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را آماده کنید و لذت یک غذای لذیذ را ببرید.

 

مواد لازم:

>> سینه مرغ: ۱ کیلو مکعبی خرد شده

>> روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

>> پنیر موزارلا: یک چهارم فنجان خرد شده

>> پنیر پروولون: یک چهارم پیمانه خرد شده

>> پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده

>> اسفناج: سه چهارم فنجان خرد شده

>> سیر: ۲ حبه ریز خرد شده

>> کره: ۴ قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

>> آرد: ۱ فنجان

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و کمی نمک بزنید و در آرد بغلتانید سپس درون یک ماهیتابه نچسب روغن زیتون بریزید بعد از گرم شدن، مرغ را با حرارت متوسط بپزید. پس از آن که مرغ پخت سیر خرد شده، اسفناج خرد شده، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید بعد از آن پنیر پارمزان، آبلیمو و کره را اضافه  و مخلوط کنید. در پایان در ظرف مناسب فر بریزید و روی آن را پنیر موزارلا و پروولون بریزید و درون فر که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردید به مدت ۷ دقیقه قرار دهید تا پنیرها ذوب و طلایی شوند.

نوش جان

 

::::: نکته:

>> پنیر پروولون یک پنیر ایتالیایی است که در خانواده موزارلا قرار دارد و در ساندویچ و پیتزا استفاده می شود این پنیر با عطر و طعم خاص و دلنشینی که دارد، بسیار پرطرفدار می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *