این دسرشیرین و خوشمزه یکی از دسرهای معروف و محبوب جنوب کشور مخصوصاً بوشهر است که به دسر ماقوت شباهت دارد. ” نشا ” بافتی لطیف و عطر و طعم بینظیری دارد و معمولاً در ایام ماه مبارک رمضان برای وعده افطار و به صورت سرد یا گرم سرو می شود.
مواد لازم برای ۶ نفر :
>> شکر: ۱ پیمانه
>> آب: ۵ پیمانه
>> نشاسته ذرت: ۱ پیمانه
>> گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
>> پودر هل: نصف قاشق چایخوری
>> زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم:
برای تهیه این دسر جنوبی، درون قابلمه مناسب اول نشاسته را با آب مخلوط کنید تا کاملاً باز شود پس از آن زعفران دم کرده و شکر را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود بعد از این که به غلظت لازم رسید و کشدار شد گلاب و پودر هل را اضافه و مخلوط کنید چند دقیقه بعد، از روی حرارت بردارید و درون ظروف تک نفره یا قالبهای سیلیکونی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس با پودر نارگبل یا خلال پسته، خلال بادام، پودردارچین تزئین و سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نوش جان