قارچ سرخ شده یکی از میان وعده ها و پیش غذاهای لذیذ و محبوب انگلیسی است که بسیار مغذی بوده و سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، کربوهیدرات و پروتئین است. قارچ سرخ شده طرز تهیه آسان و سریعی دارد و شما می توانید به راحتی آن را آماده کنید و همراه غذای اصلی یا به تنهایی نوش جان کنید.
مواد لازم:
>> قارچ: ۲۵۰ گرم اسلایس شده
>> کره: ۱۰ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
>> آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای آماده کردن قارچ سرخ شده ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملاً داغ شود. در این فاصله قارچ ها را خوب بشورید و به صورت ورقه ای اسلایس کنید و در ماهیتابه حاوی کره بپزید. کمی نمک و آبلیمو بریزید و هم بزنید تا قارچ ها تیره نشوند. پس از این که قارچ ها آبش را کشید آن ها را داخل سینی فر که کمی چرب کردید بچینید و فر را در حالت کانوکشن که دما هم از بالا و هم پایین روشن باشد بگذارید تا قارچ ها خوب طلایی و سرخ شوند.
نوش جان