غذای ملل, کباب

کباب صِرب

کباب ها ازغذاهای لذیذ در دنیا هستند ولی بعضی ها بسیار معروف و محبوب اند، یکی از آن ها کبابِ صرب است که یک کباب خوشمزه، پرطرفدار و سنتی کشور صربستان است و به خاطر عطر و طعم متفاوت و بی نظیرش، نه تنها در کل اروپا بلکه در سراسر جهان شناخته شده است. در این مطلب با طرز تهیه این کباب هیجان انگیز همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

⫸ سوسیس گوشت: ۲۰۰ گرم، چرخ شده

⫸ گوشت گوساله كم چرب: نیم کیلو، چرخ شده

⫸ پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری، رنده شده

⫸ ریحان: ۱ قاشق غذاخوری

⫸ نعنا: ۱ قاشق غذاخوری

⫸ پودر سیر: نصف قاشق مرباخوری

⫸ آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ خیارشور: حلقه ای برش خورده به تعداد لازم

⫸ فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری

⫸ روغن: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ نمک: به مقدار لازم

⫸ سيخ چوبی: به تعداد لازم

 

طرز ‌تهیه:

برای درست کردن این کباب دلچسب ابتدا سوسیس را ریز رنده کنید و به همراه پنیر پیتزا، فلفل سیاه، ریحان، نعنا، پودر سیر و نمک به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و بخوبی ورز دهید تا خمیری و چسبناک شود سپس به شکل گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و در آرد سوخاری بغلتانید و به صورت یکی در میان با خیار شور حلقه ای برش خورده در سیخ های چوبی قرار دهید و در ماهیتابه حاوی روغن داغ، با حرارت متوسط بپزید و سرخ کنید.

کباب خوشمزه شما آماده شد در ظرف مناسب به همراه نان، سبزی خوردن و چاشنی مورد علاقه سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *