سوپ و آش

سوپ ورمیشل

یکی از سوپ های سنتی و پرطرفدار آسیایی است که بسیار خوشمزه و مغذی بوده و خیلی سریع و راحت می توانید این سوپ را که به سوپ رشته فرنگی هم معروف است آماده کنید و از خواص آن بهره ببرید.

 

مواد لازم:

⫸ سینه مرغ متوسط: یک دوم، نگینی خرد شده

⫸ پیاز: ۱ عدد، نگینی خرد شده

⫸ جعفری: نصف پیمانه، خرد شده

⫸ جعفری: برای تزئین

⫸ گشنیز: نصف پیمانه، خرد شده

⫸ سیب زمینی: ۱ عدد، خرد شده

⫸ هویج: ۱ عدد، نگینی خرد شده

⫸ گوجه فرنگی: ۲ عدد، پوره شده

⫸ رب : ۳ قاشق غذاخوری

⫸ ورمیشل: ۵ قاشق غذاخوری، خرد شده

⫸ آرد: ۱ قاشق غذاخوری

⫸ آب لیمو ترش: برای طعم دهی

⫸ زردچوبه: به مقدار لازم

⫸ لیوان آب: ۳ لیوان

⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم

⫸ زنجبیل: اختیاری

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه مناسب پیاز را تفت دهید تا بلوری و سبک شود پس از آن سینه مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس جعفری، گشنیز، ادویه ها، و رُب را اضافه کرده و هم بزنید تا عطر آن ها بلند شود. حالا هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی پوره شده و آب و آرد را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت بپزند. در انتهای پخت، ورمیشل، آب لیمو ترش و کمی نمک را درون سوپ بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه در ظرف مورد نظر، سرو و با جعفری تزئین کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *