یکی از سوپ های سنتی و پرطرفدار آسیایی است که بسیار خوشمزه و مغذی بوده و خیلی سریع و راحت می توانید این سوپ را که به سوپ رشته فرنگی هم معروف است آماده کنید و از خواص آن بهره ببرید.
مواد لازم:
⫸ سینه مرغ متوسط: یک دوم، نگینی خرد شده
⫸ پیاز: ۱ عدد، نگینی خرد شده
⫸ جعفری: نصف پیمانه، خرد شده
⫸ جعفری: برای تزئین
⫸ گشنیز: نصف پیمانه، خرد شده
⫸ سیب زمینی: ۱ عدد، خرد شده
⫸ هویج: ۱ عدد، نگینی خرد شده
⫸ گوجه فرنگی: ۲ عدد، پوره شده
⫸ رب : ۳ قاشق غذاخوری
⫸ ورمیشل: ۵ قاشق غذاخوری، خرد شده
⫸ آرد: ۱ قاشق غذاخوری
⫸ آب لیمو ترش: برای طعم دهی
⫸ زردچوبه: به مقدار لازم
⫸ لیوان آب: ۳ لیوان
⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم
⫸ زنجبیل: اختیاری
⫸ نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه مناسب پیاز را تفت دهید تا بلوری و سبک شود پس از آن سینه مرغ را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس جعفری، گشنیز، ادویه ها، و رُب را اضافه کرده و هم بزنید تا عطر آن ها بلند شود. حالا هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی پوره شده و آب و آرد را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت بپزند. در انتهای پخت، ورمیشل، آب لیمو ترش و کمی نمک را درون سوپ بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه در ظرف مورد نظر، سرو و با جعفری تزئین کنید.
نوش جان