غذای ملل

مورنای تُن

اگر به فکر تهیه یک غذای متفاوت و جذاب هستید، مورنای تُن را از دست ندهید. این غذای خوشمزه و لذیذ یک انتخاب عالی برای وعده های ناهار، شام و یک پیش غذای بی نظیر برای مهمانی های شماست.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

⫸ کره: ۴ قاشق غذاخوری، آب شده

⫸ آرد: ۲ قاشق سوپخوری

⫸ پودر خردل: نصف قاشق مرباخوری

⫸ پنیر موزارلا: ۱ پیمانه

⫸ پنیر موزارلای اضافی: ۱ پیمانه

⫸ آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری

⫸ کنسرو ماهی تن: ۲ قوطی، خُرد شده

⫸ جعفری: ۳ قاشق سوپخوری، خرد شده

⫸ فلفل سیاه: به میزان لازم

⫸ تخم‌مرغ: ۲ عدد، آبپز شده

⫸ شیر: ۲ پیمانه

⫸ نمک: به میزان لازم

⫸ پاپریکا: به مقدار لازم(اختیاری)

 

طرز ‌تهیه:

برای آماده کردن این غذای لذیذ ابتدا کنسروهای ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید، در این فاصله کره را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید و آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید پس از آن شیر را اضافه کنید و تا صاف و یکدست شدن، مدام هم بزنید بعد ازغلیظ شدن سُس را از روی حرارت بردارید. در مرحله بعد در ظرف مناسب کنسرو تن ماهی و تخم مرغ آبپز را با چنگال خُرد کنید و یک پیمانه پنیر موزارلا، جعفری خرد شده، فلفل سیاه، پودرخردل، پاپریکا و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید، سپس سُس را روی مواد بریزید و بخوبی مخلوط کنید، حالا مواد مخلوط شده را درون ظرف چرب شده یا نچسبِ مخصوص فر ریخته و روی آن را ابتدا با آرد سوخاری و بعد پنیر موزارلای باقی مانده بپوشانید و در طبقه وسط فر با حرارت  ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شده و پنیر ذوب شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *