سالاد و دسر

سالاد گرمِ قارچ

اگر به فکر تهیه یک سالاد خوشمزه هستید، پیشنهاد می کنیم سالاد گرمِ قارچ و گوجه فرنگی را که طرز تهیه راحت و آسانی هم دارد یک بار امتحان کنید و از عطر و طعم متفاوت آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

⫸ قارچ: نیم کیلو

⫸ گوجه گیلاسی: ۵ عدد

⫸ عصاره سیر: ۱ عدد

⫸ سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری

⫸ روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

⫸ اسفناج: چند برگ برای تزئین

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این سالاد دلپذیر ابتدا قارچ ها را خوب بشورید و بعد از اسلایس کردن، درون یک ماهیتابه مناسب با حرارت کم بپزید. برای این که رنگ قارچ تیره نشود کمی آبلیمو اضافه کنید. پس از آن که قارچ کمی پخت، گوجه های گیلاسی را نصف کنید و به همراه عصاره سیر و کمی نمک به قارچ ها اضافه کنید تا گوجه ها هم کمی بپزند. در آخر روغن زیتون و سرکه بالزامیک را با سالاد مخلوط کنید سپس سالاد را در ظرف مورد نظر بکشید و با برگ های اسفناج تزئین و به صورت گرم سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *