ساندویچ, فست فود

ساندویچ اسفناج و قارچ

در این مطلب پیشنهاد ما برای شما یک فست‌فود سالم و مغذی است که می توانید در کوتاه‌ترین زمان آن را آماده کنید و به عنوان وعده های اصلی غذایی و یا میان وعده در کنارعزیزانتان میل کنید. ساندویچ اسفناج و قارچ ضمن این که یک ترکیب خوشمزه و جذاب است خواص بسیاری هم برای سلامتی دارد پس دست به کار شوید و این ساندویچ فوق العاده را آماده کنید.

 

مواد لازم برای ۲ ساندویچ:

⫸ نان تُست: ۴ عدد

⫸ اسفناج: ۱۰ برگ، خرد شده

⫸ قارچ: ۲۵۰ گرم، اسلایس شده

⫸ پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

⫸ روغن زیتون یا کره: یک و نیم قاشق چایخوری

⫸ پنیر گودا یا موزارلا: ۴ ورق

⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا قارچ ها را خوب بشورید و اسلایس کنید و درون ماهیتابه حاوی کمی روغن و پودر سیر تفت دهید تا بپزند و آب آن ها تبخیر شود. برای این که قارچ ها طی فرایند پخت سیاه نشوند کمی آبلیمو اضافه کنید. پس از آن فلفل سیاه، نمک و اسفناج خرد شده را به قارچ های پخته اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شده و از خامی خارج شود.

در این فاصله در یک ماهیتابه دیگر حاوی کره یا روغن زیتون نان های تُست را قرار دهید و با حرارت کم دو طرف نان ها را سرخ و برشته کنید. سپس یک ورق پنیر روی یکی از نان ها قرار دهید و مقداری از ترکیب قارچ و اسفناج پخته را روی آن پخش کنید و یک پنیر ورقه ای دیگر را روی آن بگذارید، پس از آن نان تُست دیگر را روی ساندویچ قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *