در این مطلب پیشنهاد ما برای شما یک فستفود سالم و مغذی است که می توانید در کوتاهترین زمان آن را آماده کنید و به عنوان وعده های اصلی غذایی و یا میان وعده در کنارعزیزانتان میل کنید. ساندویچ اسفناج و قارچ ضمن این که یک ترکیب خوشمزه و جذاب است خواص بسیاری هم برای سلامتی دارد پس دست به کار شوید و این ساندویچ فوق العاده را آماده کنید.
مواد لازم برای ۲ ساندویچ:
⫸ نان تُست: ۴ عدد
⫸ اسفناج: ۱۰ برگ، خرد شده
⫸ قارچ: ۲۵۰ گرم، اسلایس شده
⫸ پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
⫸ روغن زیتون یا کره: یک و نیم قاشق چایخوری
⫸ پنیر گودا یا موزارلا: ۴ ورق
⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
⫸ نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا قارچ ها را خوب بشورید و اسلایس کنید و درون ماهیتابه حاوی کمی روغن و پودر سیر تفت دهید تا بپزند و آب آن ها تبخیر شود. برای این که قارچ ها طی فرایند پخت سیاه نشوند کمی آبلیمو اضافه کنید. پس از آن فلفل سیاه، نمک و اسفناج خرد شده را به قارچ های پخته اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شده و از خامی خارج شود.
در این فاصله در یک ماهیتابه دیگر حاوی کره یا روغن زیتون نان های تُست را قرار دهید و با حرارت کم دو طرف نان ها را سرخ و برشته کنید. سپس یک ورق پنیر روی یکی از نان ها قرار دهید و مقداری از ترکیب قارچ و اسفناج پخته را روی آن پخش کنید و یک پنیر ورقه ای دیگر را روی آن بگذارید، پس از آن نان تُست دیگر را روی ساندویچ قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید.
نوش جان