خورشت مرغ و نخود یکی از غذاهای خوش عطر و بوی مدیترانه ای است که طرز تهیه راحت و آسانی دارد و شما می توانید در کمترین زمان آن را برای وعده ناهار یا شام آماده کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
⫸ سینه مرغ: ۲ تکه، خرد شده
⫸ نخود: یک و نیم پیمانه، پخته شده
⫸ پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
⫸ زردچوبه: یک سوم قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
⫸ گوجه فرنگی: ۱ عدد، خرد شده
⫸ عصاره مرغ یا گوشت: ۱ عدد
⫸ رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
⫸ برگ جعفری: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده
⫸ آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری
⫸ سیر: ۱ حبه، خرد شده
⫸ پیاز: ۱ عدد، خرد شده
⫸ نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز حرد شده را درون ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شود پس از آن سیر خرد شده، رب گوجه فرنگی، عصاره مرغ یا گوشت، آبلیمو، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و نمک را به همراه مقداری آب اضافه کرده و مخلوط کنید سپس سینه مرغ خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و با دیگر مواد مخلوط کنید و دَرِ آن را بگذارید تا مرغ یک ساعت با حرارت کم بپزد. اگر لازم بود مجدداً مقداری آب به خورشت اضافه کنید. بعد از این مدت نخودهای پخته را به ماهیتابه اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا مزه ها به خورد هم بروند و مرغ کاملاً بپزد. در انتهای پخت، گوجه فرنگی خُرد شده را اضافه کنید.
بعد از این که گوجه فرنگی کمی نرم شد، خورشت را در ظرف مورد نظر بکشید و با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید و به همراه برنج یا نان نوش جان کنید.