آب زرشک یکی از نوشیدنیهای سالم و پرخاصیت است که تاثیر بسیاری بر سلامتی مخصوصاً کبد و قلب دارد. با اضافه کردن این نوشیدنی خوشرنگ و ترش به برنامه غذایی روزانهتان نه تنها احساس بهتری در طول روز خواهید داشت بلکه از خواص بینظیر آن نیز بهرهمند خواهید شد.
مواد لازم:
❉ زرشک: ۱ لیوان
❉ آب: ۴ لیوان
❉ عسل یا شیره انگور: به مقدار دلخواه (اختیاری)
روش تهیه:
برای آماده کردن این نوشیدنی دلچسب ابتدا زرشکها را بخوبی بشورید سپس به مدت ۲ ساعت در آب بخیسانید. بعد از این مدت در قابلمهای مناسب زرشکها را به همراه آب و با حرارت متوسط ۱۰ دقیقه بجوشانید تا عصاره قرمز رنگ آن خارج شود پس از آن کنار بگذارید و بعد از خنک شدن از صافی عبور دهید و در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل با عسل یا شیره انگور کمی شیرین کنید.
نکته:
آب زرشک ضمن این که خاصیت چربیسوزی دارد سیستم ایمنی را تقویت کرده و قند خون را کنترل میکند همچنین در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و مقابله با عفونتهای باکتریایی و ویروسی موثر است، با این حال نباید در مصرف آن زیادهروی کرد.