چای کاراک (Karak) یکی از نوشیدنیهای معطر با طبع گرم است که اصالتاً یک نوشیدنی هندی بوده و در کشورهای عربی به خصوص در امارات محبوبیت بسیاری دارد. این چای پرطرفدار که طعمی ترکیبی از شیرینی و تندی ادویهها دارد در بیشتر کافهها و رستورانهای کشورهای حاشیه خلیج فارس سرو میشود.
مواد لازم:
✔ شیر پُرچرب: ۱ لیوان
✔ سُس کارامل: ۲ قاشق غذاخوری
✔ آب جوش: یک دوم پیمانه
✔ چای سیاه: ۲ قاشق چایخوری
✔ شکر: ۳ قاشق غذاخوری
✔ دارچین: ۱ تکه
✔ هل: ۳ عدد
✔ میخک: ۶ عدد
✔ زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
✔ زعفران ساییده شده: یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن این چای لذیذ ابتدا شکر را در ظرف مناسب بریزید تا با حرارت کم به آرامی ذوب و کاراملی شود سپس آب جوش را به تدریج اضافه کرده هم بزنید. در مرحله بعد شیر، سُس کارامل، چای سیاه، زنجبیل، هل، میخک، دارچین و زعفران ساییده شده را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۵ تا ۶ دقیقه دَم بکشد.
بعد از آماده شدن چای را صاف کرده و در فنجانهای مورد نظر سرو کنید.
نوش جان