نوشیدنی

چای عربی کاراک

چای کاراک (Karak) یکی از نوشیدنی‌های معطر با طبع گرم است که اصالتاً یک نوشیدنی هندی بوده و در کشورهای عربی به خصوص در امارات محبوبیت بسیاری دارد. این چای پرطرفدار که طعمی ترکیبی از شیرینی و تندی ادویه‌ها دارد در بیشتر کافه‌ها و رستوران‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس سرو می‌شود.

 

مواد لازم:

✔ شیر پُرچرب: ۱ لیوان

✔ سُس کارامل: ۲ قاشق غذاخوری

✔ آب جوش: یک دوم پیمانه

✔ چای سیاه: ۲ قاشق چایخوری

✔ شکر: ۳ قاشق غذاخوری

✔ دارچین: ۱ تکه

✔ هل: ۳ عدد

✔ میخک: ۶ عدد

✔ زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری

✔ زعفران ساییده شده: یک سوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این چای لذیذ ابتدا شکر را در ظرف مناسب بریزید تا با حرارت کم به آرامی ذوب و کاراملی شود سپس آب جوش را به تدریج اضافه کرده هم بزنید. در مرحله بعد شیر، سُس کارامل، چای سیاه، زنجبیل، هل، میخک، دارچین و زعفران ساییده شده را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۵ تا ۶ دقیقه دَم بکشد.

بعد از آماده شدن چای را صاف کرده و در فنجان‌های مورد نظر سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *