کیک و شیرینی

توپک شیره‌انگور و کنجد

اگر ازعلاقه‌مندان تنقلات هستید یک پیشنهاد ویژه و سالم برای شما داریم، توپک شیره‌انگور و کنجد که فوق‌العاده خوشمزه و لذت‌بخش است. این توپک‌ها را می‌توانید فقط با دو ماده اصلی و در کوتاهترین زمان آماده کنید و از طعم خاص و متفاوت آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

❉ شیره انگور: ۱ فنجان

❉ کنجد: ۳۰۰ گرم

❉ پودر پسته: برای تزئین(اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این توپک‌های بسیار جذاب و لذیذ ابتدا کنجد را در ماهیتابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و از خامی در بیاد، مدام هم بزنید و مراقب باشید نسوزد. در مرحله بعد شیره انگور را اضافه کرده و بخوبی با کنجد مخلوط کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و بعد از این که از داغی افتاد به صورت توپک‌هایی کوچک شکل دهید و در صورت تمایل یک سمت آن را با پودر پسته آغشته کنید.

توپک‌های آماده شده را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان عصرانه با چای تازه دَم نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *