در این مطلب یکی از بهترین روشهای مزهدار کردن مرغ برای سرخ کردن و یا گریل کردن به سبک آشپزهای حرفهای را میخوانید. با رعایت این نکات خیلی راحت میتوانید مرغی لذیذ و خوشمزه با بافتی نرم و آبدار برای خانواده و مهمانهایتان آماده کنید و ازعطر وطعم خوب آن لذت ببرید.
مواد لازم:
❉ فیله مرغ: ۶ عدد
❉ آبلیمو تازه: ۴ قاشق غذاخوری
❉ شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
❉ روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
❉ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
❉ سیر: ۳ حبه، رنده شده
❉ سُس تند خردل: ۳ قاشق غذاخوری
❉ نمک: ۱ قاشق چایخوری پُر
روش مرینیت مرغ:
اول از همه باید مایه مخصوص مرینیت را آماده کنید، برای این کار در ظرف مناسب، شکر قهوهای، نمک، آبلیمو و سرکه را با هم مخلوط کرده و تا زمانی که شکر و نمک حل شوند هم بزنید. پس از آن فلفل سیاه، سیر رنده شده، روغن زیتون و سُس تندِ خردل را به مواد اضافه کنید سپس تکههای مرغ را درون ظرف قرار دهید و با مواد پوشش دهید، حالا ظرف را با دَرِ بسته به مدت ۷ تا ۸ در یخچال قرار دهید تا مرغ حسابی مزهدار شود. کمترین زمان لازم برای مرینیت مرغ ۳۰ دقیقه است، اما برای بهترین نتیجه، مرغ را حداقل ۲ تا ۴ ساعت یا حتی یک شب در یخچال مرینیت کنید.
بعد از این مدت مرغ مرینیت شده را میتوانید گریل کرده و یا سرخ کنید و به همراه سیب زمینی سرخ شده یا کبابی شده و سُس و چاشنیهای دلخواه سرو و نوش جان کنید.