کیک و شیرینی

یخمکِ بادام‌زمینی‎و تمشک

این دسر خوشمزه و جذاب یک دسر پرانرژیِ تابستانه است که با یک بار امتحان عاشقش خواهید شد. این دسر مقوی طرز تهیه آسانی دارد و خیلی راحت می‌توانید آن را آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن غافلگیر شوید.

 

مواد لازم:

✔ ماست:‏ ۱ لیوان

✔ شیر: ۱ لیوان

✔ تمشک: ۱ لیوان

✔ آب پرتقال: ۲ لیوان

✔ عسل: ۲ قاشق غذاخوری پُر

✔ کره بادام زمینی: نصف لیوان

✔ گردو: ۳ قاشق غذاخوری، ریزخرد شده

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این دسر متفاوت ابتدا تمشک را بشورید و بعد از آبکش کردن، نصف کنید و با آب پرتقال مخلوط کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد ماست، عسل، کره بادام‌زمینی و شیر را در مخلوط کن پوره و یکدست کنید سپس پوره را تا نصفِ لیوان‌های سیلیکونی یا قالب‌های بستنی بریزید و قالب‌ها را تا ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت قالب‌ها را بیرون بیاورید و کمی گردوی خرد شده درون آن‌ها بریزید و روی آن‌ها را با مخلوط آب پرتقال و تمشک پُر کنید پس از آن، چوب‌های بستنی را داخل آن‌ها فرو کرده و مجدداً حدود ۸ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. بعد از این مدت با حوصله و به آرامی یخمک‌های بادام زمینی را از قالب‌ها جدا کرده و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *