سالاد اسفناج و انگور یک سالاد خوشمزه، مقوی و بدون گلوتن بوده و با ترکیبات مغذی که دارد برای سلامتی بسیار مفید است. این سالاد را به راحتی میتوانید آماده کنید و از ترکیب طعمهای شیرین، شور و تلخی ملایم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
✔ اسفناج: ۲۵۰ گرم
✔ آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
✔ عسل: ۱ قاشق غذاخوری
✔ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
✔ گردو: یک دوم پیمانه (خرد شده)
✔ انگور: ۱ لیوان (ترجیحاً قرمز)
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
✔ پنیرچدار یا پنیر فتا: دو سوم لیوان، خردشده
✔ تخمه کدو: نصف قاشق غذاخوری (اختیاری)
✔ پیازچه یا نعنا تازه: خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه:
برای درست کردن این سالاد سالم و خوشمزه ابتدا در کاسهای مناسب، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، فلفل سیاه و نمک را خوب مخلوط کرده تا ترکیبی یکدست شوند سپس برگهای بزرگ اسفناج را کمی خرد کنید و به کاسه اضافه کنید حالا بخوبی هم بزنید تا سُس را جذب کند. در آخر، پنیرچدار یا فتا و گردو را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به سُس آغشته شوند.
نوش جان