این کالهجوش یکی ازغذاهای سنتی و اصیل کرمان است که بدون گوشت تهیه میشود و بسیار لذیذ و مغذی بوده و روش تهیه آسان و سریعی دارد و شما به راحتی میتوانید این غذای خوشمزه را آماده کنید و به همراه نان تازه یا نان خشک میل کنید.
موادلازم:
✔ کشک: ۶ قاشق غذاخوری
✔ پونه خشک: ۱ قاشق مرباخوری
✔ نعنا خشک: ۱ قاشق مرباخوری
✔ زردچوبه: به میزان لازم
✔ گردو: ۳ قاشق غذاخوری، خردشده
✔ رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
✔ گوجهفرنگی: ۵ عدد، رنده شده
✔ پیاز: ۱ عدد، رنده شده
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ نمک: به میزان لازم
✔ آب: ۲ لیوان
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای محبوب ابتدا در قابلمه مناسب، پیاز را به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شود سپس پونه، زردچوبه و نعنای خشک را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، گردو، گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از این که رب گوجه فرنگی از خامی درآمد و رنگ پس داد آب و کشک را اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با حرارت کم و دَرِ بسته بجوشد تا کالهجوش گوجه فرنگی جا بیفتد.
کالهجوش را بعد از آماده شدن با نان سنگگ و سبزی خوردن سرو کنید.
نوش جان