خورشتی, غذای سنتی

مرغ نرم و آبدار

اگر می‌خواهید یک خوراک مرغ لذیذ و خوشمزه بپزید این روش پخت را یکبار امتحان کنید تا از عطر، طعم و بافت نرم و آبدار آن لذت ببرید. پس همین حالا دست به کار شوید و خیلی راحت و در کمترین زمان این خوراک مرغ را آماده کنید.

 

مواد لازم:

✔ ساق مرغ: ۶ عدد

✔ رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

✔ آویشن: ۱ قاشق چایخوری

✔ فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

✔ سیر: ۳ حبه

✔ خامه: یک دوم لیوان

✔ رب فلفل: یک دوم قاشق غذاخوری

✔ آب: یک دوم لیوان

✔ نمک: ۱ قاشق چایخوری

 

طرزتهیه:

برای پخت این غذای خوشمزه ابتدا ساق مرغ‌ها را درون ماهیتابه حاوی رب گوجه‌فرنگی، رب فلفل، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سیر و نمک تفت دهید تا کمی برشته شود سپس آب و خامه را اضافه کنید و دَرِ ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به آرامی پخته و نرم و مزه‌دار شود.

خوراک آماده شده را با برنج یا نان باگت سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *