کره سیب یک دسر و میان وعده محبوب و پرطرفدار جهانی است که بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و شما میتوانید از آن در تهیه انواع کیک، شیرینی و یا یک صبحانه سالم و مقوی با نان تُست استفاده کنید.
در تهیه کره سیب هیچ کرهای استفاده نمیشود و فقط به خاطر این که بافتی مشابه کره پیدا میکند به این نام معروف شده است.
مواد لازم:
⫸ سیب: ۳ کیلو
⫸ شکر قهوهای: یک دوم لیوان
⫸ شکرسفید: دانه ریز، یک دوم لیوان
⫸ پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
⫸ وانیل: یک دوم قاشق غذاخوری
⫸ نمک: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه کره سیب ابتدا سیبها را بعد از شستن، پوست بگیرید و هستهها را خارج کنید و سیبها را مکعبی خرد کنید و به همراه شکرقهوهای، شکرسفید، پودردارچین، وانیل و نمک داخل قابلمهای مناسب بریزید و بخوبی مخلوط کنید و با دَرِ بسته روی حرارت کم بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا نسوزند. وقتی سیبها کمی نرم شدند در مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا کاملا یکدست شوند سپس مجدداً درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ و قهوهای تیره شود و زمانی که آن را با قاشق پشت و رو میکنید باید شکل خود را حفظ کند و بافتی کِرمی و کره مانند پیدا کند. وقتی کرهسیب آماده شد از روی حرارت بردارید و پس از خُنک شدن، در ظرف شیشهای دَردار بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.
:::::: نکته:
>>> در صورت تمایل میتوانید به جای شکر از شیرهانگور یا شیره خرما استفاده کنید.