اگر دوست دارید مزهی یک غذای یونانی بسیار خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد میکنیم کتلت گوجه فرنگی را که عطر و طعم جدید و خاصی دارد یکبار امتحان کنید. این کتلت با ظاهر تُرد و سوخاری و بافت نرم داخلی یکی از غذاهای مشهور و مورد علاقه مردم یونان است. شما هم میتوانید با مواد اولیه ساده و قابل دسترس این کتلت مغذی و متفاوت را درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
✔ پیاز قرمز: نصف پیمانه، ریزخرد شده
✔ شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده
✔ گوجه فرنگی: ۳ عدد، ریز خرد شده
✔ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
✔ آرد: ۱ پیمانه، سرخالی
✔ نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
✔ پاپریکا: به مقدار دلخواه
✔ بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
✔ فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
✔ پنیرفتا: دو سوم لیوان، خرد شده
✔ نمک: به مقدار کم
طرز تهیه:
برای آماده کردن این کتلت لذیذ ابتدا پیاز و گوجه فرنگی ریز خرد شده را در ظرف مناسب و گود بریزید سپس پنیرفتا، فلفل قرمز، بکینگ پودر، نعنا، پاپریکا، شوید خرد شده و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از آن روغن زیتون و آرد را هم با مواد بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
حالا که مواد کتلت آماده شد، هر بار مقدار مناسبی از آن را بردارید و در ماهیتابه نچسب حاوی روغن داغ دو طرف آنها را سرخ کنید.
کتلت گوجه فرنگیهای آماده را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه ماست یونانی و مقدار کمی روغن زیتون و یا هر سُس دلخواه، سرو کنید.
نوش جان