زرشک نقش مهمی در زیبایی و عطر و طعم غذا دارد. اگر میخواهید یک زرشکِ پُفدار و مجلسی درست کنید وغذای شما رنگ و بوی عالی داشته باشد با این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم:
❉ زرشک: یک دوم لیوان
❉ گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
❉ شکر: ۱ قاشق غذاخوری
❉ روغن یا کره: ۲ قاشق غذاخوری
❉ زعفرانِ دَم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
زرشک را بشورید و آبکش کنید و ۱۵ دقیقه درون گلاب بخیسانید سپس در یک ماهیتابه با حرارت ملایم روغن یا کره بریزید. توجه داشته باشید ماهیتابه و روغن داخل آن نباید داغ شود. حالا مخلوط زرشک و گلاب به همراه شکر را اضافه کرده بعد از حل شدنِ شکر و پف کردن زرشکها، باید سریع شعله را خاموش کرده و زعفران دَم کرده را اضافه کنید.
زرشک را از روی حرارت بردارید و در ظرفی دَردار قرار دهید.