چاشنی

زرشکِ مجلسی

زرشک نقش مهمی در زیبایی و عطر و طعم غذا دارد. اگر می‌خواهید یک زرشکِ پُف‌دار و مجلسی درست کنید وغذای شما رنگ و بوی عالی داشته باشد با این مطلب همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

❉ زرشک: یک دوم لیوان

❉ گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

❉ شکر: ۱ قاشق غذاخوری

❉ روغن یا کره: ۲ قاشق غذاخوری

❉ زعفرانِ دَم کرده:  ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

زرشک را بشورید و آبکش کنید و ۱۵ دقیقه درون گلاب بخیسانید سپس در یک ماهیتابه با حرارت ملایم روغن یا کره بریزید. توجه داشته باشید ماهیتابه و روغن داخل آن نباید داغ شود. حالا مخلوط زرشک و گلاب به همراه شکر را اضافه کرده بعد از حل شدنِ شکر و پف کردن زرشک‌ها، باید سریع شعله را خاموش کرده و زعفران دَم کرده را اضافه کنید.

زرشک را از روی حرارت بردارید و در ظرفی دَردار قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *