غذای سنتی

دیمنج

دیمنج یا دویماج یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است و اصالتاً مربوط به استان تبریز می‌باشد. این خوراکی خیلی لذیذ بوده و راحت و سریع می‌توانید برای میان وعده یا شام آن را آماده کنید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

✔ نان اسکو(نان خشک تبریز): ۲ عدد

✔ پنیر تبریز: به مقدار مناسب، خرد شده

✔ دوغ یا آب: به مقدار لازم

✔ ریحان، تره، نعناع و پیازچه: خرد شده

✔ گردو: ۵ عدد، خرد شده

✔ پياز داغ: به اندازه یک پیاز کوچک

✔ كره: نصف قاشق غذاخوری، آب شده

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این خوراکی متفاوت و خوشمزه ابتدا در کاسه‌ای مناسب نان‌های خشک را خرد کنید و به همراه دوغ یا آب بخیسانید تا حدی که نان‌ها زیاد خمیر نشوند، حالا سبزی، گردو، پنیر، پیاز داغ و کره را اضافه کرده و با قاشق به آرامی مخلوط کنید و به صورت توپک‌های کوچک شکل دهید و در ظرف بچینید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *