اگر به شیرینی پزی علاقه دارید و دوست دارید خامهای که در تزئین کیک و شیرینی استفاده میکنید سفت و فرم گرفته باشد باید بعد از تهیه خامه از قنادی آن را فرم دهید. در این مطلب با چند روش سفت کردن و فرم دادن خامه همراه ما باشید.
⫸ استفاده از پنیر خامهای
یکی از روشهای فرم دادن به خامه، استفاده از پنیر خامهای بینمک است. در این روش به ازای هر ۲۰۰ گرم خامه ۵۰ گرم پنیر خامهای بی نمک به آن اضافه کنید و بخوبی با همزن برقی هم بزنید تا خامه شما برای استفاده آماده شود.
⫸ استفاده از نشاسته ذرت
برای ماندگاری و سفت شدن خامه ۱ قاشق چایخوری نشاسته ذرت به آن اضافه کرده و با همزن بخوبی هم بزنید بعد از فرم گرفتن ۴ دقیقه در یخچال قرار دهید سپس استفاده کنید.
⫸ استفاده از پودر ژلاتین
استفاده از پودر ژلاتین به خامه ماندگاری بالایی میدهد. در این روش ۱ قاشق چایخوری ژلاتین را در ۴ قاشق آب ولرم حل کنید. بعد از سرد شدن، کمی از خامه را با ژلاتین مخلوط کرده بعد از یکدست شدن بقیه خامه را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد. این مقدار ژلاتین برای ۲۵۰ گرم خامه کافی میباشد.
⫸ استفاده از پودر قند
در این روش ۳ قاشق چایخوری پودر قند را در ۱ پیمانه خامه بریزید و به همزدن ادامه دهید تا خامه شما فرم بگیرد.
⫸ استفاده از پودر خامه
یکی دیگر از روشهای فرم دادن به خامه اضافه کردن و همزدن ۱ قاشق چای خوری پودرخامه به ازای هر پیمانه خامه است.
