غذای سنتی

بال و کتف سرخ شده

اگر هوس یک غذای خوشمزه و لذیذ کردید این بال و کتفِ تُرد و سوخاری را که با دوغ مزه‌دار شده یک‌بار امتحان کنید تا عاشق طعم و مزه‌ی متفاوت آن شوید.

 

مواد لازم:

✔ بال مرغ: ۶ عدد

✔ کتف مرغ: ۶ عدد

✔ دوغ گازدار: ۲ لیوان

✔ پیاز: ۱ عدد، خلالی خرد شده

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

✔ نمک: به مقدار لازم

✔ روغن: برای سرخ کردن

✔ سُس کچاپ: به مقدار دلخواه

✔ نان باگت: ۲ عدد

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذای لذیذ و دوست داشتنی ابتدا بال و کتفِ مرغ را بعد از شستن، به همراه پیاز خلالی، دوغ گازدار، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مدت ۲۰ دقیقه  بپزید. بعد از این مدت بال و کتف دوغ‌پز شده را از تابه خارج کرده و در ماهیتابه‌ی حاوی روغن داغ دو طرف آن‌ها را خوب سرخ و طلایی کنید.

بعد از سرخ شدن به همراه سُس کچاپ و نان باگت سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *