سالاد و دسر

سالاد برنج وسبزیجات

یکی از سالادهای خوشمزه و مغذی که می‌توانید به عنوان میان وعده و یا یک شام سبک درست کنید سالاد برنج و سبزیجات است. این سالاد را خیلی راحت از ترکیب پلو باقی مانده و سبزیجات می‌توانید آماده کنید و از عطر و طعم جادویی آن شگفت زده شوید.

 

مواد لازم:

✔ برنج: ۱ لیوان، پخته و برشته شده

✔ جعفری: یک دوم لیوان، خرد شده

✔ نخود فرنگی: یک دوم لیوان، پخته شده

✔ ذرت: یک دوم لیوان، پخته شده

✔ گوجه فرنگی: ۱ عدد، خرد شده

✔ خیار: ۲ عدد، خرد شده

✔ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

✔ پیاز قرمز: ۱ عدد، خرد شده

✔ هویج: ۱ عدد، پخته و خرد شده

✔ پاپریکا دودی: ۱ قاشق چای‌خوری

✔ مغز تخمه آفتابگردان: ۲ قاشق غذاخوری(اختیاری)

✔ کاهو: ۱ لیوان، ریز خرد شده(اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای آماده کرده این سالاد جذاب و متفاوت ابتدا برنج از قبل پخته شده را درون تابه‌ای مناسب بریزید و روغن زیتون، پاپریکا دودی و مغز تخمه آفتابگردان را اضافه کرده چند دقیقه تفت دهید تا برنج برشته شود.

حالا در کاسه‌ای بزرگ پیاز ، خیار ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده به همراه ذرت ، نخود فرنگی، کاهو، هویج پخته و برنج برشته را بخوبی مخلوط کنید سپس سُس سالاد را بریزید و به کمک دو قاشق حسابی هم بزنید تا سُس به خورد مواد برود.

 

مواد لازم برای سُس:

✔ رُب انار: ۲ قاشق غذاخوری

✔ ارده: ۲ قاشق غذاخوری

✔ پودر اورگانو: به میزان لازم

✔ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن سُس این سالاد خوشمزه، روغن زیتون، رُب انار، ارده، پودر اورگانو، فلفل سیاه و نمک را کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند.

 

>>> نکته:

::::: پودر اورگانو یا اوریگانو یک ادویه خوش‌عطر و چاشنی معطر است که در انواع سالاد، سُس، پیتزا وغذاهای مدیترانه‌ای، ایتالیایی ، مکزیکی و … استفاده می‌شود.

::::: اورگانو گیاهی شبیه به آویشن، کاکوتی و مرزنجوش است و عطری نزدیک به آن‌ها دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *