یکی از سالادهای خوشمزه و مغذی که میتوانید به عنوان میان وعده و یا یک شام سبک درست کنید سالاد برنج و سبزیجات است. این سالاد را خیلی راحت از ترکیب پلو باقی مانده و سبزیجات میتوانید آماده کنید و از عطر و طعم جادویی آن شگفت زده شوید.
مواد لازم:
✔ برنج: ۱ لیوان، پخته و برشته شده
✔ جعفری: یک دوم لیوان، خرد شده
✔ نخود فرنگی: یک دوم لیوان، پخته شده
✔ ذرت: یک دوم لیوان، پخته شده
✔ گوجه فرنگی: ۱ عدد، خرد شده
✔ خیار: ۲ عدد، خرد شده
✔ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
✔ پیاز قرمز: ۱ عدد، خرد شده
✔ هویج: ۱ عدد، پخته و خرد شده
✔ پاپریکا دودی: ۱ قاشق چایخوری
✔ مغز تخمه آفتابگردان: ۲ قاشق غذاخوری(اختیاری)
✔ کاهو: ۱ لیوان، ریز خرد شده(اختیاری)
طرز تهیه:
برای آماده کرده این سالاد جذاب و متفاوت ابتدا برنج از قبل پخته شده را درون تابهای مناسب بریزید و روغن زیتون، پاپریکا دودی و مغز تخمه آفتابگردان را اضافه کرده چند دقیقه تفت دهید تا برنج برشته شود.
حالا در کاسهای بزرگ پیاز ، خیار ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده به همراه ذرت ، نخود فرنگی، کاهو، هویج پخته و برنج برشته را بخوبی مخلوط کنید سپس سُس سالاد را بریزید و به کمک دو قاشق حسابی هم بزنید تا سُس به خورد مواد برود.
مواد لازم برای سُس:
✔ رُب انار: ۲ قاشق غذاخوری
✔ ارده: ۲ قاشق غذاخوری
✔ پودر اورگانو: به میزان لازم
✔ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن سُس این سالاد خوشمزه، روغن زیتون، رُب انار، ارده، پودر اورگانو، فلفل سیاه و نمک را کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند.
>>> نکته:
::::: پودر اورگانو یا اوریگانو یک ادویه خوشعطر و چاشنی معطر است که در انواع سالاد، سُس، پیتزا وغذاهای مدیترانهای، ایتالیایی ، مکزیکی و … استفاده میشود.
::::: اورگانو گیاهی شبیه به آویشن، کاکوتی و مرزنجوش است و عطری نزدیک به آنها دارد.
