چاشنی, سس

دیپ سیر و مایونز

دیپ‌ها نوعی چاشنی غذایی خوشمزه هستند که در کنار فینگرفود، پیش‌غذا و میان وعده با چیپس سیب زمینی، کراکر‌ها، نان پیتا، ترتیلا، سبزیجات خام خرد ‌شده، ، تکه‌های میوه، برگرها، ساندویچ فلافل، گوشت مزه دار شده، پیراشکی‌ها، غذاهای دریایی و انواع سوخاری ها و … سرو می‌شوند تا به غذا عطر و طعم و جذابیت بیشتری بدهند.

دیپ‌ها از خانوادهٔ سس‌ها هستند ولی سُس‌ها در مقایسه با دیپ‌ها معمولا شکر بیشتری دارند ولی تفاوت‌ اصلی‌ دیپ و سُس در نحوه استفاده است و آن این که دیپ به غذا اضافه نمی‌شود، بلکه غذا به دیپ اضافه می‌شود به عبارتی باید غذا یا هر نوع خوراکی ای را داخل آن فرو ببرید و بعد میل کنید، در حالی که سُس‌ها روی خوراکی‌ها، غذا یا سالاد ریخته می‌شوند.

در این مطلب با روش تهیه دیپ سیر و مایونز که یکی از انواع دیپ‌های پرطرفداره همراه ما باشید.

خوبه بدانید که ماست موسیرساده‌‌ترین دیپ در جهان است.

 

مواد لازم:

✔ سُس مایونز: ۱ لیوان

✔ آب‌لیموتازه: ۳ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه:‌نصف قاشق چایخوری

✔ سیر:‌ ۴ حبه، ریز رنده یا له شده

✔ نمک: نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این دیپ خوشمزه و بی‌نظیر که یکی از ساده‌ترین چاشنی‌ها است ابتدا در کاسه‌ای مناسب، سُس مایونز، فلفل سیاه، آب‌لیمو و نمک را مخلوط کنید سپس پوست سیر را جدا کرده و سیر را ریز رنده کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا یکدست شوند.

به همین راحتی دیپ سیر و مایونز شما آماده شد فقط کافیست یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *