دیپها نوعی چاشنی غذایی خوشمزه هستند که در کنار فینگرفود، پیشغذا و میان وعده با چیپس سیب زمینی، کراکرها، نان پیتا، ترتیلا، سبزیجات خام خرد شده، ، تکههای میوه، برگرها، ساندویچ فلافل، گوشت مزه دار شده، پیراشکیها، غذاهای دریایی و انواع سوخاری ها و … سرو میشوند تا به غذا عطر و طعم و جذابیت بیشتری بدهند.
دیپها از خانوادهٔ سسها هستند ولی سُسها در مقایسه با دیپها معمولا شکر بیشتری دارند ولی تفاوت اصلی دیپ و سُس در نحوه استفاده است و آن این که دیپ به غذا اضافه نمیشود، بلکه غذا به دیپ اضافه میشود به عبارتی باید غذا یا هر نوع خوراکی ای را داخل آن فرو ببرید و بعد میل کنید، در حالی که سُسها روی خوراکیها، غذا یا سالاد ریخته میشوند.
در این مطلب با روش تهیه دیپ سیر و مایونز که یکی از انواع دیپهای پرطرفداره همراه ما باشید.
خوبه بدانید که ماست موسیرسادهترین دیپ در جهان است.
مواد لازم:
✔ سُس مایونز: ۱ لیوان
✔ آبلیموتازه: ۳ قاشق غذاخوری
✔ فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری
✔ سیر: ۴ حبه، ریز رنده یا له شده
✔ نمک: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن این دیپ خوشمزه و بینظیر که یکی از سادهترین چاشنیها است ابتدا در کاسهای مناسب، سُس مایونز، فلفل سیاه، آبلیمو و نمک را مخلوط کنید سپس پوست سیر را جدا کرده و سیر را ریز رنده کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید و بخوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
به همین راحتی دیپ سیر و مایونز شما آماده شد فقط کافیست یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
نوش جان
