شنیسل اتریشی یا شنیسل وینر (Wiener Schnitzel) یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار لذیذه که خاستگاه اصلی آن اتریش است و محبوبیت زیادی در سراسر جهان دارد و هر کشوری به سبک خود آن را درست میکند. در این مطلب با روش تهیه این غذای ساده و پرطرفدار همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
✔ گوشت گوساله یا سینه مرغ: ۴ برش
✔ آرد: ۱ پیمانه
✔ تخممرغ: ۲ عدد، همزده
✔ فلفل: به مقداردلخواه
✔ نمک: به مقدار لازم
✔ روغن یا کره: برای سرخ کردن
✔ پودر نان یا باگت خشکِ پودر شده: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای لذیذ ابتدا گوشت را برش دهید و با گوشتکوب بکوبید نه خیلی نازک که پاره شود، نه خیلی ضخیم که نپزد، ضخامتِ حدود ۱ سانتیمتر ایدهآل است. حالا دو طرف گوشت را با فلفل سیاه و نمک مزهدار کنید.
گوشتهای مزهدارشده را اول در آرد بغلتانید بعد در تخم مرغ همزده و در آخر در پودر نان بغلتانید و چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملاً کاور شده و مواد به هم بچسبند.
در مرحله آخر، شنیسلها را در ماهیتابه بزرگ و نچسب حاوی روغن داغ یا کره قرار دهید و هر طرف آنها را ۴ دقیقه بپزید تا سرخ و طلایی شوند. شنیسلها را بعد از پخت روی دستمال کاغذی آشپزی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
به همین راحتی شنیسل اتریشی شما آماده شد، به همراه برشهای لیمو و پوره سیب زمینی یا چیپس سرو کنید.
نوش جان
