غذای سنتی

پلو ترکاری

پلو ترکاری یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار افغانستان است که معمولاً از انواع سبزیجات در تهیه آن استفاده می‌کنند ولی برخی هم به این غذا مرغ خرد شده اضافه می‌کنند. در این مطلب با روش طبخ این غذای محبوب و لذیذ همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

⫸ برنج: ۳ پيمانه

⫸ هويج: ۱عدد، خرد شده

⫸ زيره: ۱ قاشق غذاخوری

⫸ گوجه فرنگی: ۱عدد، خرد شده

⫸ پياز: ۱عدد، خرد شده

⫸ نخود فرنگی: نصف پيمانه

⫸ ذرت: نصف پيمانه، پخته شده

⫸ نخود آبگوشتی: ۱ پيمانه، پخته شده

⫸ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

⫸ زعفران: به مقدار لازم

⫸ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای پخت این غذای لذیذ ابتدا پیاز خرد شده را در ماهیتابه حاوی مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود سپس نیمی از زیره و نصف قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید حالا نخود آبگوشتی، ذرت، گوجه خرد شده، نخود سبز، هویج و نمک را اضافه کنید تا با هم تفت بخورند.

در مرحله آخر برنج را آبکش کرده و در قابلمه‌ای مناسب یک لایه برنج و یک لایه از مواد تفت داده شده بریزید و مخلوط کنید. همین کار را لایه لایه انجام دهید، در آخر زعفران و مقداری کره ذوب شده به همراه باقی مانده زیره را روی برنج بریزید و دَم کنی را بگذارید تا پلو ترکاری شما دَم بکشد. بعد از ۲۰ دقیقه  به دیس بکشید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *