پاستیل از تنقلاتی است که بزرگ و کوچک ندارد و یکی از خوراکیهای جذاب و خوشمزه با تنوع زیاد است که در سرتاسر جهان محبوبیت دارد. در این مطلب روش تهیه یک پاستیل سالم و خوش طعم با بافتی شفاف و کشدار را میخوانید تا خیلی راحت و سریع بتوانید این پاستیلهای با کیفیت را با یک بسته پودر ژله درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
✾ آبجوش: دوسوم لیوان
✾ پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
✾ پودر ژله: ۱ بسته، با هر طعمی
✾ گلوکز: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
برای درست کردن این پاستیلهای با کیفیت و سالم کافیه که همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی بخار کتری (روش بنماری) قرار دهید و هم بزنید تا همه مواد با هم حل شده و شفاف و یکدست شوند. سپس قالبهای سیلیکونی را با فرچه کمی چرب کنید و از مواد پاستیل بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
به همین راحتی پاستیلهای خوشمزه شما آماده شد، در ظرف دَردار قرار دهید و نوش جان کنید.
