غذای سنتی

نان عدس قرمز

این نان پروتئینی بدون گلوتن یکی از نان‌های سالم و خوشمزه و سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین گیاهی، فیبر، آهن، مواد معدنی و … است و می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش، کنترل قند خون، کاهش کلسترول خون، و افزایش احساس سیری کمک کند.

تهیه نان عدس قرمز بسیار ساده و آسان است و فقط با ۳ ماده اولیه می‌توانید این نان بی‌نظیر را درست کنید و به عنوان یک میان‌وعده سالم و مغذی با انواع دیپ‌ها، پنیرها و سبزیجات میل کنید.

 

مواد لازم:

⫸ آب: نصف پیمانه

⫸ نمک: به میزان لازم

⫸ عدس قرمز(دال عدس): ۲ پیمانه، خیس‌خورده

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این نان مقوی، عدس قرمز را که از شب قبل خیساندید به همراه نمک و آب در میکسر یا مخلوط کن بخوبی میکس کنید تا صاف و یکدست شود. سپس یک ماهیتابه نچسب را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید بعد از این‌که کمی داغ شد مقدار مناسبی از مواد را با ملاقه بردارید و در ماهیتابه بریزید و با پشت ملاقه به صورت دَوَرانی پخش و صاف کنید و اجازه دهید مدت حدود ۶ دقیقه یک طرف نان بپزد، پس از آن برگردانید تا طرف دیگر نیز ۶ دقیقه پخته و طلایی شود. نان‌های پخته شده را روی توری قرار دهید تا خنک شوند.

نان خوش‌عطر و بدون گلوتن دال عدس به همین راحتی آماده شد می‌توانید به صورت گرم یا سرد به همراه غذا سرو کنید یا به عنوان پایه پیتزا یا ساندویچ استفاده کنید.

 

:::::: نکته:

>> در صورت تمایل، می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده و سایر افزودنی‌ها مانند کنجد، دانه چیا، تخم کتان و یا مغزهای خرد شده برای افزایش ارزش غذایی و یا از ادویه‌هایی مانند تخم گشنیز، زیره و یا پودرکاری برای ایجاد طعم‌های متنوع استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *