غذای سنتی

مرغ با سیرترشی

مرغ با سیرترشی یکی ازغذاهای لذیذ و خوشمزه‌ی شهرمشهد است که عطر و طعم بی‌نظیری دارد و به راحتی می‌توانید این خوراک مرغ را آماده کرده و به همراه برنج میل کنید.

 

موادلازم:

✔ ران مرغ: ۳ عدد

✔ پيازدرشت: ۳ عدد

✔ روغن مایع : یک چهارم پيمانه

✔ پَرک فلفل: به میزان لازم

✔ سير ترشی: ۱ بوته،  پوست گرفته

✔ زعفران دم كرده: ۲ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سياه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

 

طرزتهیه:

پیازها را خلالی خرد کنید. در یک ماهیتابه مناسب روغن مایع بریزید سپس پیازهای خلالی خرد شده را کف ماهیتابه نچسب پخش کنید و ران‌های مرغ را روی پیازهای خلالی قرار دهید و فلفل سیاه، نمک و پَرک فلفل بپاشید. در مرحله بعد سیرترشی‌های پوست گرفته را در اطراف ران‌های مرغ بریزید این کار هم بوی زهم مرغ را می‌گیرد و هم طعم مرغ را بسیار لذیذ می‌کند. حالا  دَرِ ماهیتابه را قرار دهید تا با حرارت متوسط روند پخت شروع شود. وقتی نیم پز شد زعفران دم کرده را اضافه کنید و دَرِ ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تا کاملاً بپزد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *