پیش غذا

نان قیفی با تافتون

این نان قیفی‌های جذاب را می‌توانید سریع و راحت در منزل آماده کنید و داخل آن را با سالاد الویه، دیپ بادمجان یا هر موادی که دوست دارید پُر کرده و سرو کنید.

 

مواد لازم:

✾ نان تافتون کوچک: ۳ عدد

✾ زرده تخم مرغ: ۱ عدد

✾ کنجد: ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

نان تافتون گرد را از وسط نصف کرده و از کنار شروع به رول کردن کنید تا مانند قیف جمع شود سپس با خلال دندان فیکس و ثابت کنید تا از هم باز نشود، در مرحله بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد بپاشید، حالا کف سینی فِر کاغذ روغنی پهن کنید و نان‌های قیفی را روی آن بچینید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در فِر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید قرار دهید.

در مرحله آخر، نان قیفی‌ها را از فِر بیرون آورده و خلال دندان‌ها را از آن‌ها جدا کنید و داخل نان‌ها را با هر موادی که دوست دارید پُر کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *