لذت آشپزی در دیماه 1394 با مجوز رسمی و با تیمی تخصصی و حرفه ای به صورت مجله با کاغذ گلاسه و با گستره سراسری ، دو هفته یک بارچاپ و منتشر می شد. در این چند سال با تلاش بی وقفه سعی کردیم تا مجله ای با کیفیت و جذاب در زمینه آشپزی و شیرینی پزی ارائه دهیم که خوشبختانه در این هدف موفق بودیم و دوستان و همراهان بسیاری پیدا کردیم.
در نهایت با توجه به اقبال مردم به شبکه های اجتماعی بر آن شدیم که لذت آشپزی را به پایگاه خبری تبدیل کنیم تا به آسانی در دسترس علاقه مندان قرار گیرد به همین منظور در فروردین 1400 با اخذ مجوز، مجله لذت آشپزی بعد از 90 شماره چاپ و انتشار تبدیل به پایگاه خبری شد و در بهمن ماه همان سال رسماً راه اندازی شد.