30 دی مقاله آیاجویدن آدامس فایده ای هم دارد؟ 30 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها بله ؛ آدامس جویدن فواید شگفتانگیزی دارد. فواید جویدن آدامس تنها در دهان شما متوقف نمیشود، چرا که آدامس جویدن موجب تولید بزاق بیشتر در... ادامه مطلب
29 دی مقاله نقش کلسترول خوب در سلامتی 29 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها «کلسترول HDL» خون یا به اصطلاح «کلسترول خوب» بخشی از کلسترول کل خون است که بالاتر بودن آن سودمند است. این کلسترول را به ای... ادامه مطلب
28 دی مقاله کشف هورمون چاقکننده 28 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها دانشمندان روی آنزیمی در چربی به نام هیستون دی استیلاز متمرکز شده اند و توانستند آن را در موشهای چاق با رژیمهای غذایی پرچرب مهار کنند.... ادامه مطلب
27 دی مقاله چرا پوست تخم مرغ را دور نیندازیم؟ 27 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها همه ما معمولا عادت داریم پوست هر چیزی را دور میاندازیم به طور مثال پوست میوهها، سیفیجات و البته پوست تخممرغ. تخممرغ مصرف زیادی در ... ادامه مطلب
26 دی غذای ملل کلهپاچه غذای خوشمزه و لذیذ بینالمللی 26 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها میان ما ایرانیها کلهپاچه جایگاه ویژهای دارد و یکی از اجزاء آشپزی سنتی ایران است که در مراسم و ایام مختلفی خورده میشود؛ اما این تنها... ادامه مطلب
25 دی تغذیه نقش فلفل در سلامت هندی ها 25 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها مردم هندوستان همیشه با دو مشخصه در دنیا شناخته میشوند؛ فیلم هایشان و غذاهای تند. درحقیقت خوردن فلفل و تند کردن... ادامه مطلب
24 دی تغذیه گیاهان آرامش بخش و مسکن 24 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها صدها سال است که روغنهای گیاهی و دمنوشهایی که از گیاهان و گلها گرفته میشود، به عنوان جایگزینی برای داروهای مسکن استفاده می شوند&... ادامه مطلب
23 دی مقاله نکته های مهم در مورد نوشیدن آب 23 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها یادآوری نقش حیاتی آب بر عملکرد اکثر اعضای بدن و تاثیری که کاهش حتی دو درصد آب بر بدن میگذارد،اهمیت زیادی دارد.در این مطلب چندنکته در م... ادامه مطلب
22 دی تغذیه خواص عجیب سرکه سیب 22 دی 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها ترکیب آب و سرکه که به عنوان «سرکه سیب» شناخته میشود، نه تنها به عنوان یک ضدعفونیکننده عالی سبزیجات، بلکه به عنوان عنصر اصلی در بسیاری... ادامه مطلب