31 خرداد مقاله نقش مهم منیزیم درسلامتی 31 خرداد 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها منیزیم نقشی بسیارمهم واساسی دربسیاری ازفعالیتهای مهم بدن ماایفا میکند.درادامه چندمورد ازخواص منیزیم برای انسان را می خوانید... ادامه مطلب
28 خرداد چاشنی نمک و چند نکته مهم 28 خرداد 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به موادغذایی اضافه میکنندکه کار نادرستی است.دراین مطلب بابهترین زمان برای اضافه کردن نمک به غذا آشن... ادامه مطلب
28 خرداد مقاله معجزه ماکارونی جو 28 خرداد 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها خوردن جو و محصولات تهیه شده با آن دو نوع کلسترول بد را کاهش میدهد. جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای ... ادامه مطلب
05 اردیبهشت مقاله خواص شگفت انگیز قارچ 5 اردیبهشت 1402 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها قارچ ها از قرن ها پیش در طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژهای داشتهاند، در حالی که علم جدید هم ثابت کرده است که انواع قارچ... ادامه مطلب
20 شهریور مقاله چند ترفند آشپزی 20 شهریور 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها معمولاً همه خانم ها دوست دارند در آشپزی مشکلی نداشته باشند و همیشه غذایی خوشمزه و لذیذ برای عزیزانشان آماده کنند. در اینجا با چ... ادامه مطلب
19 شهریور خورشتی, غذای سنتی خورشت خلال بادام 19 شهریور 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها خورشت خلال بادام یک خورشت مجلسی و رسمی کرمانشاه است که در تهیه آن از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی ا... ادامه مطلب
18 شهریور پیش غذا دیپ گوشت و پنیر 6 دی 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها دیپ ها نوعی چاشنی خوشمزه هستند که در کنار عصرانه ،به صورت میان وعده و یا در کنارغذای اصلی سرو می شوند و تنوع زیادی دارند در این... ادامه مطلب
17 شهریور غذای ملل خوراک مرغ هندی 6 دی 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها اگر به دنبال تنوع در غذا هستید یک غذای هندی می تواند گزینه خوبی برای شما باشد. خوراک مرغ هندی یکی از غذاهای جذاب و لذیذ است که ... ادامه مطلب
16 شهریور غذای ملل استیک مرغ 16 شهریور 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها استیک مرغ یک غذای لذیذ و خوش طعم است که طرفداران زیادی هم دارد این استیک به همراه سُس قارچ واقعا لذت بخش خواهد بود. مواد لازم:... ادامه مطلب