12 خرداد غذای ملل استراگانف سبزیجات 12 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها استراگانف یک خوراک روسی است و بیشتر به صورت بیف استراگانف با گوشت گوساله، قارچ، خامه و سیب زمینی خلالی سرخ شده تهیه میشود ولی ... ادامه مطلب
11 خرداد ترشی و شور, چاشنی ترشی لوبیا سبز 11 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها ترشی ها انواع و اقسام متنوعی دارند و جزو چاشنی هایی هستند که معمولا درسفره ی ما ایرانی ها دیده می شوند. ترشی لوبیا سبز هم یکی ا... ادامه مطلب
11 خرداد غذای سنتی اشکنه خراسانی 11 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها یکی از غذاهای سنتی ایران اشکنه خراسانی است که به صورت سوپ می باشد و خیلی سریع و راحت طبخ و با نان محلی سرو می شود. موا... ادامه مطلب
10 خرداد پیتزا, فست فود پیتزا رولی 10 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها پیتزا؛ این خوراکی خوشمزه و لذیذ که طرفداران پرشماری در سراسر جهان دارد به صورت های متفاوت و با مواد متنوع طبخ میشود. در اینجا ی... ادامه مطلب
10 خرداد غذای سنتی چرتمه پلو 10 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها این خوراک خوشمزه سمنانی فوق العاده لذیذه و طرز تهیه آسانی هم دارد پس دست به کار شوید و این غذای جذاب را برای خانواده درست کنید.... ادامه مطلب
09 خرداد مقاله ۱۰ خاصیت عجیب گوجه فرنگی 9 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها گوجه فرنگی حاوی مادهای به نام لیکوپین است که خواص زیادی برای بدن ما دارد. در حقیقت، همهی میوهها و سبزیجات قرمز رنگ اندکی لیک... ادامه مطلب
09 خرداد غذای ملل قابُلی پَلَو 9 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها کابلی پلو یا قابُلی پَلَو غذای سنتی و بومی كشور افغانستان است که در ازبكستان و حتی استان خراسان در ایران بسیار محبوب است. کابلی... ادامه مطلب
08 خرداد مقاله موادغذایی که نباید باپنیر خورد 8 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها اگر بخواهید مادهای بخورید که از خاصیت سودایی پنیر بکاهد، بهترین گزینه گردو است که به مقدار کافی گرم است و میتواند خاصیت سودا... ادامه مطلب
08 خرداد غذای سنتی شَلمین 8 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها شَلمین یک غذای کردی بسیار مقوی و سالم است و برای تهیه آن از چیزی شبیه به ترخینه استفاده میکنند با این تفاوت که نام آن شَلَم می... ادامه مطلب