07 خرداد غذای ملل گل کلم و سیب زمینی 7 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها اگر از دوستداران غذاهای تند هندی هستید حتما این غذای گیاهی را امتحان کنید. گل کلم و سیب زمینی را می توانید به عنوان یک شام سبک... ادامه مطلب
07 خرداد غذای سنتی گیپه 7 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها گیپه یک غذای خوشمزه و بسیار لذیذه که با شکمبه گوسفند درست میشود.این غذای سنتی کردستان روش تهیه بسیار آسانی هم دارد. مواد لازم:... ادامه مطلب
07 خرداد غذای سنتی لوبیا ماش 7 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها این خوراک خوشمزه یک غذای سنتی جنوبی است که به صورت ترید هم سرو میشود و به علت غنی بودن از پروتئین، فیبر و مواد معدنی که دارد ی... ادامه مطلب
06 خرداد مقاله چگونه غذای کودک را مغذیتر کنیم 6 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها منظور از مغذی کردن، اضافه کردن موادی است که علاوه بر انرژی، پروتئینها، ویتامینها و املاح غذایی کودک را بیشتر کند. مواد غذایی... ادامه مطلب
06 خرداد سوپ و آش آش لخشک 6 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها یکی از غذاهای سنتی خراسان رضوی آش لخشک است که یک آش خوشمزه و لذیذ است و دستور پخت آسانی هم دارد. مواد لازم برای شش نفر... ادامه مطلب
05 خرداد مقاله بهترین راه پخت قارچ 5 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها توجه به روشهای پخت صحیح برای حفظ ارزش تغذیهای مواد غذایی اهمیت دارد. در این مطلب با مناسبترین روشهای پخت این سبزی آشنا خواه... ادامه مطلب
05 خرداد فست فود فیله سوخاری 5 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها فیله سوخاری یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ی فستفودی است که در سرتاسر دنیا محبوبیت دارد و کمتر کسی هست که به این غذای لذیذ عل... ادامه مطلب
04 خرداد چاشنی لیموعمانی خانگی 4 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها لیموعمانی یا همان لیمو ترش شیرازی خشک شده یکی از چاشنی های خوشمزه و محبوب ماایرانی هاست که در تهیه انواع غذا از آن استفاده می... ادامه مطلب
04 خرداد غذای سنتی املت سوزی 4 خرداد 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها یکی از غذاهای محلی و قدیمی استان سیستان و بلوچستان که در همه شهرهای آن محبوب است املت سوزی میباشد. این املت از یک نوع سبزی محل... ادامه مطلب