لذت آشپزی لذت آشپزی
درباره ما
تماس با ما
منو
لذت آشپزی لذت آشپزی
  • لذت آشپزی
  • چاشنی
    • ترشی و شور
    • سس
    • مربا
  • غذای سنتی
    • خورشتی
    • کباب
    • ماهی و میگو
  • فست فود
    • پیتزا
    • ساندویچ
  • پیش غذا
    • سوپ و آش
  • سالاد و دسر
  • غذای ملل
  • کیک و شیرینی
امروز دوشنبه 03 شهریور 1404 - ساعت 07:49
جستجو
امروز دوشنبه 03 شهریور 1404 - ساعت 07:49
18 آبان
مقاله

اصول مهم ژاپنی‌ها برای سلامتی

  • 18 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
برنج سبوس‌دار در رژیم غذایی ژاپنی یک اصل مهم است در حالی که نان جایگاه خاصی ندارد. برنج را کم نمک و بدون روغن می‌پزند. انت...

ادامه مطلب

16 آبان
تغذیه

کاهش بیماری های قلبی با مصرف تخم مرغ

  • 16 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
محققان طی مطالعاتی نشان داده اند که چگونه مصرف روزانه و متعادل تخم مرغ می تواند میزان متابولیت های سالم برای قلب وعروق رادرخون انسان اف...

ادامه مطلب

15 آبان
مقاله

بیشتر از یک قاشق چای‌خوری نمک نخورید

  • 15 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: مصرف نمک پتاسیم تنها برای درمان برخی بیماران تج...

ادامه مطلب

14 آبان
مقاله

آن چه باید در مورد شیر مدت‌دار بدانید

  • 14 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
برخی از افراد تصور می‌کنندشیرهای مدت‌ دار یا به اصطلاح شیرهای فرادما به دلیل مدت زمان طولانی انقضا و امکان نگهداری دربیرون ازیخچال،دارا...

ادامه مطلب

12 آبان
تغذیه

نقش تغذیه در مبتلایان به نقرس

  • 12 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
نقرس بیماری دردناک ناشی از التهاب مفاصل است که به علت تجمع اسید اوریک اضافی به شکل بلورهایی در مفاصل ایجاد می‌شود. اسید اوریک در بدن نا...

ادامه مطلب

10 آبان
مقاله

چرا باید سیر بخوریم

  • 10 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
تحقیقات جدید در حوزه ی سلامت نشان می‌دهند که مصرف سیر می‌تواند در جلوگیری از ابتلا به سرطان نقش بسیار مهمی را ایفا کند. سی...

ادامه مطلب

09 آبان
تغذیه

آووکادو بخورید تا پیر نشید

  • 9 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
بدن ما به‌طور طبیعی با افزایش سن پیر می‌شود و این روند شامل کاهش تراکم استخوان، چین و چروک و تغییرات در مغز است. افزایش سن به طرق مختلف...

ادامه مطلب

07 آبان
مقاله

آلوئه ورا گیاه باستانی

  • 7 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
آلوئه ورا یک گیاه دارویی باستانی است که به دلیل برخورداری از خواص درمانی متعدد شناخته شده است. ژل داخل این برگ منبع غنی از ویتامین A، C...

ادامه مطلب

05 آبان
تغذیه

مصرف زیاد نمک و مرگ زودرس

  • 5 آبان 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
امیدبه زندگی درمیان افرادی که همیشه به غذایشان نمک اضافه می‌کننددر مقایسه با افرادی که هرگزنمک اضافه نمی‌کنندیابه ندرت نمک اضافه می‌کنن...

ادامه مطلب

  • «
  • ‹
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • ›
  • »

پایگاه خبری لذت آشپزی به روزترین مرجع اخبار و آموزش آشپزی.

مجوزها

تماس با ما

کارگر شمالی خیابان فرصت شیرازی بین خیابان جمالزاده و والعصر پلاک ۷۸ طبقه ۳ واحد ۶
021-۶۶۵۹۷۹۸۴
021-۶۶۵۹۷۹۸5
021-۶۶۵۹۷۹۸6
021-۶۶۵۹۷۹۸3
© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای لذت آشپزی محفوظ است. طراحی شده توسط قالب سبز
بستن
  • صفحه نخست
  • غذای ملل
  • پیش غذا
    • سوپ و آش
  • چاشنی
    • ترشی و شور
    • سس
    • مربا
  • غذای سنتی
    • خورشتی
    • کباب
    • ماهی و میگو
  • سالاد و دسر
  • فست فود
    • پیتزا
    • ساندویچ
  • کیک و شیرینی
  • مقاله
  • نوشیدنی
  • تبلیغات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • مقایسه
برای دیدن نوشته هایی که می خواهید، شروع به تایپ کنید.
فروشگاه