لذت آشپزی لذت آشپزی
درباره ما
تماس با ما
منو
لذت آشپزی لذت آشپزی
  • لذت آشپزی
  • چاشنی
    • ترشی و شور
    • سس
    • مربا
  • غذای سنتی
    • خورشتی
    • کباب
    • ماهی و میگو
  • فست فود
    • پیتزا
    • ساندویچ
  • پیش غذا
    • سوپ و آش
  • سالاد و دسر
  • غذای ملل
  • کیک و شیرینی
امروز جمعه 02 آبان 1404 - ساعت 06:33
جستجو
امروز جمعه 02 آبان 1404 - ساعت 06:33
08 دی
تغذیه

خوراکی هایی که به کاهش اضطراب شما کمک میکنند

  • 8 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
به گفته موسسه ملی سلامت روان ایالات متحده، اختلالات اضطرابی شایع ترین بیماری روانی در این کشور است و ۴۰ میلیون نفر از افراد بالای ۱۸ سا...

ادامه مطلب

07 دی
مقاله

خواص باور نکردنی نارنگی

  • 7 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
نارنگی، نوعی از مرکبات است به نام پرتقال ماندارین و در میان انواع مرکبات تحت کشت، بعد از پرتقال جایگاه دوم را دارد. نارنگی، مانند پرتقا...

ادامه مطلب

06 دی
تغذیه

خواص بی نظیر رب گوجه فرنگی

  • 6 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
شاید برای شما تعجب آور باشد که رب گوجه فرنگی هم دارای خواص درمانی است. اگر بخشی از فواید این محصول را بدانید، قطعا در هنگام مصرف آن لذت...

ادامه مطلب

05 دی
تغذیه

نکات مهم در بهبود سلامتی

  • 5 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
محققان حوزه سلامت بر اساس مطالعات خود به نتایج علمی در مورد سلامتی دست یافتند که حاصل آن را در این نوشتار میخوانید:ماهی های چرب بخو...

ادامه مطلب

04 دی
مقاله

جو دوسر

  • 4 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
جو دوسر یک غذای چند منظوره بوده و به طور قابل توجهی در الگوهای غذایی متفاوت جای می گیرد و باعث رفاه جسمانی در شرایط و مراحل مختلف زندگی...

ادامه مطلب

03 دی
تغذیه

شیر بز؛ خواص و فوائد آن

  • 3 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
شیر بز شیری است که از بز ماده بعد از زایمان دوشیده می شود. تولید این شیر تا سه روز آغوزی است. شیر بز بیشتر از شیر گاو خاصیت دارد. شیر ...

ادامه مطلب

02 دی
تغذیه

مشکلات ناشی از مصرف نان سفید

  • 2 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
نان سفید تهیه شده از گندم، به دلیل دارا بودن گلوتن برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مضر است. گندم نیز ماده ای چندان مفید نیست.یک جا...

ادامه مطلب

01 دی
مقاله

با خواص لوبیا قرمز آشنا شوید

  • 1 دی 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
از لوبیا قرمز، با نام های لوبیای فلفلی یا کلیوی هم یاد می شود. این لوبیا بومی شمال کشور هند می باشد و طبعی گرم و تر دارد. لوبیا قرمز جز...

ادامه مطلب

30 آذر
تغذیه

آب پنیر؛نوشیدنی شفا بخش و معجزه آسا

  • 30 آذر 1402
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
ماء الجبن یا به زبان فارسی آب پنیر از محصولات لبنی شگفت انگیزی است که برای تقویت بدن، دفع سموم، لاغری، چربی سوزی و عضله سازی کاربرد فرا...

ادامه مطلب

  • «
  • ‹
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • ›
  • »

پایگاه خبری لذت آشپزی به روزترین مرجع اخبار و آموزش آشپزی.

مجوزها

تماس با ما

کارگر شمالی خیابان فرصت شیرازی بین خیابان جمالزاده و والعصر پلاک ۷۸ طبقه ۳ واحد ۶
021-۶۶۵۹۷۹۸۴
021-۶۶۵۹۷۹۸5
021-۶۶۵۹۷۹۸6
021-۶۶۵۹۷۹۸3
© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای لذت آشپزی محفوظ است. طراحی شده توسط قالب سبز
بستن
  • صفحه نخست
  • غذای ملل
  • پیش غذا
    • سوپ و آش
  • چاشنی
    • ترشی و شور
    • سس
    • مربا
  • غذای سنتی
    • خورشتی
    • کباب
    • ماهی و میگو
  • سالاد و دسر
  • فست فود
    • پیتزا
    • ساندویچ
  • کیک و شیرینی
  • مقاله
  • نوشیدنی
  • تبلیغات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • مقایسه
برای دیدن نوشته هایی که می خواهید، شروع به تایپ کنید.
فروشگاه