22 فروردین سالاد و دسر دسر سیب کاراملی 24 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها این یک دسر زبیا وخوشمزه است که میتوانیداز هر نوع سیبی استفاده کنیدو با بستنی و یا انواع کیک در مهمانیهاو دورهمی های سرو کنید.... ادامه مطلب
21 فروردین سالاد و دسر ماقوت 21 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها ماقوت یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که پایه نشاسته دارد و علاوهبر طعم خوب دارای بافت نرم و لطیفی است که برای سرو در وعده افطار... ادامه مطلب
21 فروردین مقاله چگونه تندی غذا را از بین ببریم؟ 21 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها حتما برای شما هم پیش آمده که غذایتان خیلی تند شده؛ یک راهکار این است که مواد بیشتری اضافه کنیدتا از تندی آن کاسته و مزه غذا متع... ادامه مطلب
21 فروردین پیش غذا دویماج 21 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها دویماج یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان آذربایجان شرقی است. اهالی تبریز، میانه و اردبیل این میان وعده و عصرانه لذیذ را به شیو... ادامه مطلب
21 فروردین خورشتی, غذای سنتی شیرین قاتق 21 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها شیرین قاتق یک غذای محلی و شناخته شدهی استان گیلان است. در این غذای دلچسب و لذیذ، بسته به سلیقه و ذائقه میتوانید از مرغ یا گوش... ادامه مطلب
20 فروردین غذای سنتی, کباب کباب مرغ با کرفس 20 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها کرفس یکی از سبزیجات پرخاصیت است که می توان با آن غذاهای متنوع و خوشمزه ای درست کرد از جمله کباب مرغ با ساقه کرفس که یک کباب لذی... ادامه مطلب
20 فروردین چاشنی سرکه سیب 20 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها سرکه سیب یکی از انواع سرکه هاست که خواص درمانی بی شماری داره و ازطعم خوب و خاص اون در تهیه انواع سالاد و ترشی استفاده میشه. با... ادامه مطلب
20 فروردین سوپ و آش سوپ عدس و بادمجان 20 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها سوپ عدس و بادمجان یک سوپ مجارستانی و پیشغذایی لذیذ و محبوب بینالمللی است که استفاده از بادمجان و عدس، طعم خاص و متفاوتی در ای... ادامه مطلب
20 فروردین چاشنی, مربا مارمالاد نارنگی 20 فروردین 1401 توسط لذت آشپزی 0 دیدگاهها مارمالاد نارنگی یک مربای بسیار خوشمزه است و می تونید اونو درست کنید و در فصولی که نارنگی نیست از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. مواد... ادامه مطلب