لذت آشپزی لذت آشپزی
درباره ما
تماس با ما
منو
لذت آشپزی لذت آشپزی
  • لذت آشپزی
  • چاشنی
    • ترشی و شور
    • سس
    • مربا
  • غذای سنتی
    • خورشتی
    • کباب
    • ماهی و میگو
  • فست فود
    • پیتزا
    • ساندویچ
  • پیش غذا
    • سوپ و آش
  • سالاد و دسر
  • غذای ملل
  • کیک و شیرینی
امروز سه‌شنبه 29 مهر 1404 - ساعت 18:03
جستجو
امروز سه‌شنبه 29 مهر 1404 - ساعت 18:03
12 خرداد
غذای ملل

استراگانف سبزیجات

  • 12 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  استراگانف یک خوراک روسی است و بیشتر به صورت بیف استراگانف با گوشت گوساله، قارچ، خامه و سیب زمینی خلالی سرخ شده تهیه می‌شود ولی ...

ادامه مطلب

11 خرداد
ترشی و شور, چاشنی

ترشی لوبیا سبز

  • 11 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  ترشی ها انواع و اقسام متنوعی دارند و جزو چاشنی هایی هستند که معمولا درسفره ی ما ایرانی ها دیده می شوند. ترشی لوبیا سبز هم یکی ا...

ادامه مطلب

11 خرداد
غذای سنتی

اشکنه خراسانی

  • 11 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  یکی از غذاهای سنتی ایران اشکنه خراسانی است که به صورت سوپ می باشد و خیلی سریع و راحت طبخ و با نان محلی سرو می شود.   موا...

ادامه مطلب

10 خرداد
پیتزا, فست فود

پیتزا رولی

  • 10 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  پیتزا؛ این خوراکی خوشمزه و لذیذ که طرفداران پرشماری در سراسر جهان دارد به صورت های متفاوت و با مواد متنوع طبخ میشود. در اینجا ی...

ادامه مطلب

10 خرداد
غذای سنتی

چرتمه پلو

  • 10 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  این خوراک خوشمزه سمنانی فوق العاده لذیذه و طرز تهیه آسانی هم دارد پس دست به کار شوید و این غذای جذاب را برای خانواده درست کنید....

ادامه مطلب

09 خرداد
مقاله

۱۰ خاصیت عجیب گوجه فرنگی

  • 9 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  گوجه فرنگی حاوی ماده‌ای به نام لیکوپین است که خواص زیادی برای بدن ما دارد. در حقیقت، همه‌ی میوه‌ها و سبزیجات قرمز رنگ اندکی لیک...

ادامه مطلب

09 خرداد
غذای ملل

قابُلی پَلَو

  • 9 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  کابلی پلو یا قابُلی پَلَو غذای سنتی و بومی كشور افغانستان است که در ازبكستان و حتی استان خراسان در ایران بسیار محبوب است. کابلی...

ادامه مطلب

08 خرداد
مقاله

موادغذایی که نباید باپنیر خورد

  • 8 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  ​اگر بخواهید ماده‌ای بخورید که از خاصیت سودایی پنیر بکاهد، بهترین گزینه گردو است که به مقدار کافی گرم است و می‌تواند خاصیت سودا...

ادامه مطلب

08 خرداد
غذای سنتی

شَلمین

  • 8 خرداد 1401
  • توسط author-avatar لذت آشپزی
  • 0 دیدگاه‌ها
  شَلمین یک غذای کردی بسیار مقوی و سالم است و برای تهیه آن از چیزی شبیه به ترخینه استفاده می‌کنند با این تفاوت که نام آن شَلَم می...

ادامه مطلب

  • «
  • ‹
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • ›
  • »

پایگاه خبری لذت آشپزی به روزترین مرجع اخبار و آموزش آشپزی.

مجوزها

تماس با ما

کارگر شمالی خیابان فرصت شیرازی بین خیابان جمالزاده و والعصر پلاک ۷۸ طبقه ۳ واحد ۶
021-۶۶۵۹۷۹۸۴
021-۶۶۵۹۷۹۸5
021-۶۶۵۹۷۹۸6
021-۶۶۵۹۷۹۸3
© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای لذت آشپزی محفوظ است. طراحی شده توسط قالب سبز
بستن
  • صفحه نخست
  • غذای ملل
  • پیش غذا
    • سوپ و آش
  • چاشنی
    • ترشی و شور
    • سس
    • مربا
  • غذای سنتی
    • خورشتی
    • کباب
    • ماهی و میگو
  • سالاد و دسر
  • فست فود
    • پیتزا
    • ساندویچ
  • کیک و شیرینی
  • مقاله
  • نوشیدنی
  • تبلیغات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • مقایسه
برای دیدن نوشته هایی که می خواهید، شروع به تایپ کنید.
فروشگاه