غذای ملل

آدانا کباب

آدنا کباب یکی از غذاهای سنتی و معروف ترکیه است که بسیار لذیذ و دلچسب است. این کباب با تفاوت های جزئی خیلی شبیه به کباب‌کوبیده یا کباب بناب کشورخود ما می باشد، با این حال آدنا کباب ترکیه به ‌اندازه ای لذیذ و دلچسب است که نمی‌توان در مقابل خوردن آن مقاومت کرد. در این مطلب با طرز تهیه این غذای خوش عطر و طعم و هوس انگیز همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> گوشت چرخ‌كرده مخلوط: ۱ كيلو

>> پياز: ۲ عدد رنده شده

>> روغن دنبه یا روغن جامد: به مقدارلازم

>> پياز: ۱عدد خلالی خرد شده

>> فلفل سیاه: به ميزان لازم

>> فلفل دلمه‌ای قرمز: ۳ عدد ریز خرد شده

>> جعفری: ۳ قاشق غذاخوری

>> گوجه‌فرنگی: ۳ عدد نگینی خرد شده

>> آب‌ليموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری

>> سماق: ۱ قاشق غذاخوری

>> روغن زيتون: ۱ قاشق غذاخوری

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این کباب خوشمزه ابتدا ۲ عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را دور بریزید و به همراه فلفل دلمه ای نگینی، نمک و فلفل سیاه با گوشت چرخ کرده مخلوط و چند دقیقه بخوبی ورز دهید مقداری روغن دنبه یا روغن جامد را در چند نوبت و بر حسب نیاز اضافه کنید مجدداً به ورز دادن ادامه دهید تا مایه کباب، نرم و یکدست شود. بعد از اتمام ورز دادن، روی گوشت را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. در پایان کباب را به صورت بیضوی شکل دهید و در روغن سرخ کنید.

در ظرف مناسب پیاز خلالی، گوجه فرنگی نگینی، جعفری، آب ليمو، سماق، فلفل سیاه، نمک و روغن زیتون را مخلوط کنید و کباب های آماده شده را داخل نان پیتا پاکتی بچینید و از مواد سالاد درون ساندویچ قرار دهید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *