ساندویچ, فست فود

برگر کنسرو تن ماهی

اگر از دوستداران غذاهای دریایی هستید و به فکر تهیه یک غذای متفاوت و خوشمزه می باشید پیشنهاد می کنیم برگر کنسرو تن ماهی را که ارزش غذایی بالایی دارد یک بار تهیه کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

>> تن ماهی: ۱ قوطی

سُس خردل: ۱ قاشق غذا خوری

>> گوجه فرنگی: ۲ عدد حلقه ای برش خورده

>> تخم مرغ: ۱ عدد

>> آرد سوخاری: ۲ قاشق غذا خوری

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> فلفل دلمه ای:‌ ۱ عدد خرد شده

>> کاهو:‌ چند برگ

>> پیاز: ۱ عدد خلالی نازک برش خورده

>> نان برگر : به تعداد لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> مایونز کم چرب یا ماست یونانی: ۱ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

برای تهیه این برگر لذیذ ابتدا کنسرو تن ماهی را ۲۰ دقیقه درون آب بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود. در این فاصله تخم مرغ را درون کاسه ای هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد پس از آن پیاز را خلالی نازک برش بزنید(مقداری از پیاز را برای روی برگرها کنار بگذارید)و به همراه آرد سوخاری، کمی سُس مایونز، تن ماهی، فلفل سیاه و کمی نمک خوب مخلوط کنید و با دَرِ بسته به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. پس از این مدت، مقدار مناسبی از مواد برگر را بردارید و با دست شکل دهید و دو طرف آن را درون ماهیتابه حاوی کمی روغن سرخ کنید.

در پایان روی نان ها مقداری سُس مایونز یا ماست یونانی و سُس خردل بزنید سپس گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز خلالی و برگ کاهو بگذارید و برگرهای سرخ شده را روی آن ها قرار دهید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *